Ксенон крушка Osram D2S

цена:
79.90 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: AV-600 029
Категория: Ксенон
Марка: Osram
Характеристики:
  • Мощност 35W
  • Материал на лампата UV стъкло
  • Цветови температури /К/ 4300К
  • Живот 3200ч.
  • 48 месеца гаранция
Вид Крушка: D2S
Температура: 4300K

ОПИСАНИЕ

Онлайн магазин Аутоспот предлага ксенон крушка Osram Xenarc D2S 4300K 12V/24V/35W. Крушките с марка Osram се използват за фабрично вграждане от всички водещи автомобилни производители, доказателство за високото качество което можете да очаквате от марката. Разбира се не само Osram се използва за фабрично вграждане, но кой друг производител може да ви предложи 48 месеца гаранция?

Гаранцията НЕ се нарушава при монтаж в неоторизиран сервиз.

Ксеноновата лампа е херметически затворена капсула,направена от стъкло с ултравиолетов филтър, пълна с ксенонов газ под налягане и халидни метални соли. При подаване на стартово напрежение от 23 000 волта йонизира молекулите на ксеноновия газ, който започва да произвежда ярка светлина.

Ние сме директен вносител на ксенон системи Osram и крушки D2S Osram и предлагаме на своите клиенти най-изгодна цена за D2S Osram ксенон крушки в България!

 

*При смяна на една ксенон крушка е възможна разлика в цветовете на новата и старата. За да се избегне подобен проблем е необходима смяната и на двете крушки.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Иван Иванов
“Много бързи и много коректни!”
Иван Иванов
Святослав М.
“Големи професионалисти и реагират много бързо!”
Поръчах 4 гуми Continental Sport Contact 5 и след 10 минути ми се обадиха, че още днес мога да си ги взема (бях избрал вземане на място). Гумите бяха пресни и на добра цена. Много съм доволен от обслужването, момчетата са големи професионалисти и реагират много бързо. Благодаря ви много, момчета, пожелавам ви успех занапред!
Святослав М.