Нано политура Profiline

цена:
58.00 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: AK-208300
Категория: Професионална автокозметика
Марка: Sonax
Тип: Политура
Опаковка: 1L

ОПИСАНИЕ

Предназначение: Нано политурата на Sonax осигурява гланц на нови и леко захабени автомобилни лакове. Автолакове предварително обработени с шлайфполитура получават бързо и лесно перфектен финиш и дори устойчивите на драскотини автолакове могат да се полират професионално и равномерно с помощта на нано политура на Sonax.

Не съдържа восък и силикон.

Употреба: Автомобилът се измива. Преди употреба продуктът се разклаща добре.

Малко от продукта се отсипва върху гъбата на полирмашината, върху която се разпределя равномерно. За целта препоръчваме оранжевата полиршайба на Sonax (Арт. №492 900).

На минимални обороти с малко натиск се започва полирането на повърхността. След това оборотите се увеличават до средни и се продължава с лек натиск на машината.

Да се обработват винаги цели повърхности. Кантовете да не се оставят да задират и машината да не се оставя да работи върху едно място дълго време, за да се избегне образуването на топлина под полиращата гъба.

Накрая отстранявайте остатъците от продукта с микрофибърна кърпа на Sonax.

Съвет: Абсолютно равномерен ефект при особено чувствителни автомобилни лакове се получава, когато с помощта на малко от продукта и бялата полираща шайба на Sonax (Арт. № 492 800) още веднъж обработете повърхността, накрая напръскайте с вода с помощта на помпичка и подсушете. След като полирате повърхността препоръчваме използването на твърда вакса на Sonax (Арт. № 280 300) за запечатване.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Стоян Стоянов
“Бързо и коректно обслужване, много добри цени!”
Стоян Стоянов
Desislava Petrova
“Много коректен търговец”
Удоволствие е да де работи с вас!
Desislava Petrova