Лак за джанти Nano Pro 250ml Sonax

цена от:
15.47 лв.
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: AK-436100
Категория: Специализирана автокозметика
Марка: Sonax
Тип: Лак
Опаковка: 250ml

ОПИСАНИЕ

Лак (спрей) за джанти Nano Pro е създаден на базата на нанотехнология и предпазва джантите посредством невидим и твърд като стъкло нанослой.

Предназначение:
Лак (спрей) за джанти Nano Pro е създаден на базата на нанотехнология и предпазва джантите посредством невидим и твърд като стъкло нанослой. Този плътен, компактен и равномерен слой се получава за екстремно кратко време. Запечатва и предпазва от вода, сол и мръсотия. Ултратънкото и трайно запечатване на обработените повърхности предпазва от замърсяването на мръсотия или прах от спирачните накладки по тях. Това значително улеснява миенето на джантите и им придава траен и силен блясък. Предпазващият ефект е стабилен поне до шестото миене на джанти. Съдържанието на флакона е достатъчно за обработката на поне 8 джанти (алуминиеви, железни, хромирани или полирани).
Употреба: Джантите се почистват оптимално с препарат за джанти на Sonax (за предпочитане с Xtreme Felgenriniger Sonax). Джантите се оставят да изсъхнат напълно и се подсушава останалата по скрититв места вода (например около дупките за болтовете). Спреят се напръсква върху почистените и подсушени повърхности, така че да ги покрие равномерно. След това се разнася с помощта на кърпа, която не оставя власинки или с кърпа за полиране на Sonax. За да се получи оптималния запечатващ ефект на продукта е нужно да се изчака около 1 час за да се втвърди напълно. През това време джантите не трябва да се мокрят.
 

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Angel Petev Petrov
“Много коректен магазин!”
Хората са много отзивчиви. Поръчах 4 зимни гуми Starfire. Цената е уникална, а dot-а е от преди два месеца. С удоволствие ще бъда ваш клиент отново.
Angel Petev Petrov
Stanislav Grahliov
“Много коректни и отзивчиви!”
Доволен съм и от гумите, които купих и от бързата доставка.
Stanislav Grahliov