Абразивна автополитура Sonax

цена:
10.80 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: AK-302100
Категория: Продукти за външно почистване
Марка: Sonax
Тип: автополитура
Опаковка: 250ml

ОПИСАНИЕ

 

Предназначение: Използва се за стари и силно избелели цветни автомобилни лакове включително и тип металик. Може да се нанася и с помощта на полиращата машина. Съдържащите се в препарата шлайфащи частици почистват лакираните повърхности и отстраняват фини драскотини. Заедно с това те отстраняват набита мръсотия и петна от асфалт. За да консервирате при това лака след работа с тази политура препоръчваме допълнителното използване на течна вакса на Sonax. Този препарат съдържа специално подбрани шлайфащи частици с меко действие, които изглаждат грубите лакови повърхности, като по този начин им връщат оригиналния блясък и дълбочина на цветовете. При това е възможна обработка безпроблемно и върху нагорещени лакови повърхности, както и под лъчите на палещото слънце.  
Употреба: Измийте автомобила с шампоан за гланц на Sonax. Разклатете флакона преди употреба. С помощта на гъба апликатор на Sonax нанесете тънък слой върху повърхността, която желаете да обработвате, независимо дали след измиването тя е суха или мокра и разтъркайте с лек натискдо подобряване на блясъка. Обработвайте повърхностите една по една. Не използвайте върху небоядисани пластмасови части. Пазете от замръзване. За да избегнете образуването на петна по нелакираните пластмасови части препоръчваме предварителната им обработка с препарата за пластмаси на Sonax.
 

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Angel Petev Petrov
“Много коректен магазин!”
Хората са много отзивчиви. Поръчах 4 зимни гуми Starfire. Цената е уникална, а dot-а е от преди два месеца. С удоволствие ще бъда ваш клиент отново.
Angel Petev Petrov
Калоян Данчев
“Винаги готови да помогнат”
Не можех да взема решение за избор на гуми. Техните експерти ме насочиха към Nexen и съм невероятно доволен от качеството, което получих на невероятно ниска цена!
Калоян Данчев