Добавка PowermaXX Oxicat 300 ml.

цена:
20.28 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: MO-33230
Категория: Добавки
Марка: Powermaxx
Предназначение: Горивна система
Опаковка: 300 ml

ОПИСАНИЕ

Бързо и ефективно почиства цялата изпускателна система (ламбдасонда, сензор за кислород, катализатор, турбо, EGR клапан). Разтварязамърсяванията от смоли, въглеродни натрупвания, нагари и другилепкави замърсявания в изпускателната система, които не изгарят изцяло по време на горенето и остават в изпускателната система. Чрез уникалната си проникваща система OXCAT достига до нагарите изамърсяванията и може да ги отстрани по време на нормално шофиране.Подходящ за всички видове превозни средства с катализатори(бензинови, дизелови и хибридни автомобили), особеннопрепоръчително за автомобили, които се използват за кратки пътуванияи региони с лошо качество на горивото.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Desislava Petrova
“Много коректен търговец”
Удоволствие е да де работи с вас!
Desislava Petrova
Святослав М.
“Големи професионалисти и реагират много бързо!”
Поръчах 4 гуми Continental Sport Contact 5 и след 10 минути ми се обадиха, че още днес мога да си ги взема (бях избрал вземане на място). Гумите бяха пресни и на добра цена. Много съм доволен от обслужването, момчетата са големи професионалисти и реагират много бързо. Благодаря ви много, момчета, пожелавам ви успех занапред!
Святослав М.