Bardahl - Injector Cleaner 6 in 1 Diesel 500ml

цена:
21.87 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: MO-1155
Категория: Добавки
Марка: Bardahl
Предназначение: Дизелова система
Опаковка: 500 ml
Приложение: Почиства инжекторите, горивната рейка и помпата от отлагания, смоли и утайки, както и клапаните, горивната камера, челата на буталата и сегментите.

ОПИСАНИЕ

Комплексна добавка 6 в 1  за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи. Почиства инжекторите, горивната рейка и помпата от отлагания, смоли и утайки, както и клапаните, горивната камера, челата на буталата и сегментите. Повишава цетановото число  с до 3 пункта. Абсорбира водата в горивото и подобрява ефективността на горивния процес, предпазва горивото от замръзване и осигурява по-ниска температурна точка на филтрируемост на дизела (-7°C). Поради анти-фрикционните си качества предпазва от износване и блокиране на горивната помпа и дюзите, намалява разхода на гориво. Намалява шума на двигателя и активните компоненти на горивната система (помпа, дюзи). Намалява пушенето и вредните емисии, което улеснява преминаването през ГТП.

Добавката е съвместима със всички видове дизелови  двигатели оборудвани със всички видове системи за инжекторно впръскване. Не вреди на катализаторите и филтрите за твърди частици.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Angel Petev Petrov
“Много коректен магазин!”
Хората са много отзивчиви. Поръчах 4 зимни гуми Starfire. Цената е уникална, а dot-а е от преди два месеца. С удоволствие ще бъда ваш клиент отново.
Angel Petev Petrov
Борислав Иванов
“Страхотен магазин!”
Страхотен магазин и много приемливи цени... така трябва!
Борислав Иванов