Bardahl - Концентрирана добавка за дизел

цена:
24.50 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: MO-13102
Категория: Добавки
Марка: Bardahl
Предназначение: Дизелова система
Опаковка: 300ml
Приложение: Добавка за подобряване на дизелово гориво

ОПИСАНИЕ

ХАРАКТЕРИСТИКИ: Концентрирана добавка за подобряване на дизелово гориво, специално разработен за превантивна употреба през целия експлоатационнен живот на автомобила.
СВОЙСТВА: Ефективно въздейства на различните компоненти на системата за впръскване и цилиндрово-буталната група: - смазва горната част на цилиндъра и буталните пръстени, компенсирайки ниското съдържание на сяра в съвременното дизелово гориво; - намалява образуването на нагар по изпускателните клапани и предпазва леглата им от преждевременно износване; - елеминира детонациите и самовъзпламеняването; - допринася за "по-меката" и по-тиха работа на двигателя и улеснява запалването на горивната смес; - подобрява производителността, мощността и еластичността на двигателя; - абсорбира и отстранява вода от горивото, като по този начин предотвратява проблеми с горивната помпа и дюзите; - понижава границата на филтрируемост на дизеловото гориво, точката на помътняване (NF-T60105) и температурата на застиване; - почиства, защитава и поддържа; - улеснява студеният старт при ниски температури; - редуцира разхода на гориво до 5%; - намалява токсичността и количеството на пушек в изгорелите газове.
НАЧИН НА УПОТРЕБА: Подходящ за употреба във всички видове стари и нови дизелови двигатели (HDI,TDI,Common Rail,PD и др.), с и без филтър за твърди частици. Един флакон от продукта обработва 60 л. дизелово гориво.Препоръчва се от наай-големите производители на автомобили!

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Desislava Petrova
“Много коректен търговец”
Удоволствие е да де работи с вас!
Desislava Petrova
Святослав М.
“Големи професионалисти и реагират много бързо!”
Поръчах 4 гуми Continental Sport Contact 5 и след 10 минути ми се обадиха, че още днес мога да си ги взема (бях избрал вземане на място). Гумите бяха пресни и на добра цена. Много съм доволен от обслужването, момчетата са големи професионалисти и реагират много бързо. Благодаря ви много, момчета, пожелавам ви успех занапред!
Святослав М.