Мъжки часовник Mercedes-Benz Automatic

стара цена:
1,561.75 лв.
промо цена:
1,408.20 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: MB-B6 695 3968
Категория: Часовници Мерцедес Бенц
Характеристики:
  • Цвят - черно / сребристо ; оцветено / синьо
  • Материал: неръждаема стомана
  • Диаметър - 43 мм
  • Показване на дата
  • Водоустоичив до 10 ATM
  • Механизъм - ETA 2824 automatic movement
  • Swiss made
Тип: мъжки

ОПИСАНИЕ

Спортно – елегантен мъжки бизнес часовник Mercedes Benz за всеки повод.Моделът е изработен от неръждаема стомана с полирана матирана повърхност и е подсилен с извит минерален кристал ,с антиотражателно покритие от двете страни. Това позволява необезпокояван поглед към черния циферблат, който е снабден със сложна структура на индексите. Това се основава на вентилационните отвори на текущата серия от модели. Наред със сините минутни маркери, логото на Мерцедес, която е позиционирана в 12 часа, също е видим акцент. Стоманените светещи стрелки са изработени с  Super-LumiNova® luminous материял ,което позволя отлична видимост дори и на тъмно.Освен това има практичен дисплей за дата ,докато кайката от неръждаема стомана ,с полирана и матирана повърхност,както и сгъваемата закопчалка гарантира приятен комфорт при носене. Чрез основата на сапфировото стъкло на часовника може да се види автоматичното движение ETA 2824.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Павел Тонов
“Много съм доволен!”
Хората са винаги готови да помогнат. Помогнаха ми да си избера гумите. Препоръчаха ми модели, които са по моя джоб. Доставката беше веднага на следващия ден. Абе страхотни сте момчета - продължавайте все така ;) + Гумените стелки найстина са с невероятно пасване. Направо лепнаха ;) а сега ще става все по мокро кишаво, така че си трябват.
Павел Тонов
Desislava Petrova
“Много коректен търговец”
Удоволствие е да де работи с вас!
Desislava Petrova