десен +
600 A
62 Ah

MOLL M3 plus K2 double lid 62 Ah

цена:
205.90 лв.
ЕКО цена:
191.80 лв.
количество
еко-цена
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: BA-83062
Категория: Акумулатори
Марка: MOLL
Капацитет: 62 Ah
Пусков Ток: 600 A (EN)
Напрежение: 12V
Разположение На Полюсите: десен +
Размери: 246x175x190 mm
Предназначение: леки автомобили, лекотоварни
Гаранционен Срок: 36 месеца
Тегло: 16.100 кг.

ОПИСАНИЕ

MOLL е единствената компания, в своята област, която все още е независима и произвежда акумулаторите си в Германия. Тя е основен доставчик на оригинално оборудване, на реномирани автомобилни производители като Mercedes, VW, Audi, Porsche, Seat, Skoda и Lamborghini,както и на MAN, KARMANN, RENAULT, LIEBHERR, CLARK, MANNESMANN и много други.

Високото качество на акумулаторите MOLL е потвърдено и от получени награди от известни производители на автомобили, както и от проведени независими тестове.  

Компанията MOLL е получила награда на Porsche за доставчик за 5-ти път, награда за качество на Audi за 6-ти път, както и най-високата награда на групата VW. Акумулаторите MOLL са победител в тестовете на Stiftung Warentest, ADAC Motorwelt и др.

За акумулаторите MOLL M3 plus K2 double lid:

Това е акумулатор със стартова сигурност и при екстремно ниски температури и работоспособност дори при покачваща се енергийна нужда.  Той е снабден с K2 двоен капак, което го прави идеален за вграждане във вътрешното абвтомобилно пространство и осигурява максимална сигурност срещу изтичане.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

За aкумулатори с капацитет над 100Ah до офис на куриерите(СПИДИ или Еконт) е 20лв, до адрес на клиента 30лв.

Доставката се извършва от куриерските фирми Speedy и Ekont в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Калоян Данчев
“Винаги готови да помогнат”
Не можех да взема решение за избор на гуми. Техните експерти ме насочиха към Nexen и съм невероятно доволен от качеството, което получих на невероятно ниска цена!
Калоян Данчев
Стоян Стоянов
“Бързо и коректно обслужване, много добри цени!”
Стоян Стоянов