десен +
9 Ah

MHB 9 Ah 12V

цена:
41.50 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: BA-MS9-12
Категория: Акумулатори
Марка: MHB
Капацитет: 9 Ah
Напрежение: 12V
Разположение На Полюсите: десен +
Размери: 151x64x94 mm
Предназначение: UPS, СОТ и др. VRLA, инвалидни колички, соларни, вятърни и др. системи
Гаранционен Срок: 12 месеца
Тегло: 3 кг.

ОПИСАНИЕ

Основана през 1996 г., Fujian Minhua Power Source Co., Ltd – MHB Brand, се превърна в един от най-големите производители на оловно-киселинни акумулатори в света, както и най-големият производител на оловни плочи в Китай. Поради високото им качество и използвано чисто олово - 99.994%, MHB e основен доставчик на оловни плочи на голям брой производители на батерии.


MHB произвежда повече от 550 различни модели батерии, използвани в UPS индустрията, телекомуникациите, аварийното осветление, охранителната и пожароизвестителна техника, автомобили, мотоциклети, циклични и индустриални приложения. Производството на всички MHB батерии е в съответствие с най-високите международни стандарти, като JIS, BS. Батериите и плочите, произведени от MHB, заемат пазарен дял от 27% в Китай и са широко разпространени в Югоизточна Азия, Близкия Изток, Европа, Северна и Южна Америка. Компанията е сертифицирана по ISO 9001 и ISO 14001 и стриктно работи по контрола на качеството на всички произведени оловни плочи и батерии, за да достави готов продукт с гарантирани 0% дефекти. Самостоятелното производство на оловни плочи осигурява надеждна производителност и високо качество на всички произведени батерии. В същото време това значително помага за намаляване на разходите за производство, което прави съотношението качество / цена на всички МНВ батерии изключително конкурентно.


MS серията на MHB включва оловно-киселинни капсуловани акумулаторни батерии с капацитет от 0.4 Ah до 28 Ah. Те са произведени с AGM (Absorbent Glass Mat) технология и приложението им може да бъде в UPS системи, аварийно осветление, сигнално-охранителни системи, соларни системи, детски играчки и телекомуникациите. Батериите имат експлоатационен живот до 5 години и отговарят всички международни стандарти – IEC896-2BS6290-4Eurobat GuideISO 9001ISO 14001,ISO18001.

 

  • UPS устройства
  • Телекомуникационно оборудване
  • Охранителна и пожароизвестителна техника, видеонаблюдение, контрол на достъп
  • Аварийно осветление, централни системи за резервно осветление (220V), преносими фенери
  • Батерии за мобилна техника и циклична употреба
  • Възобновяеми енергийни източници – соларни панели, вятърни централи, водноелектрически централи

 

Гаранция: 12 месеца в режим на подзаряд, работа в климатизирани помещения и спазване експлоатационните изисквания на производителя.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

За aкумулатори с капацитет над 100Ah до офис на куриерите(СПИДИ или Еконт) е 20лв, до адрес на клиента 30лв.

Доставката се извършва от куриерските фирми Speedy и Ekont в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Васил Диев
“Коректни, бързи, любезни!”
Коректни,бързи,любезни....продължавайте само така!
Васил Диев
Калоян Данчев
“Винаги готови да помогнат”
Не можех да взема решение за избор на гуми. Техните експерти ме насочиха към Nexen и съм невероятно доволен от качеството, което получих на невероятно ниска цена!
Калоян Данчев