десен +
4.5 Ah

MHB 4.5 Ah 6V

цена:
9.75 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: BA-MS4.5-6
Категория: Акумулатори
Марка: MHB
Капацитет: 4.5 Ah
Напрежение: 6 V
Разположение На Полюсите: десен +
Размери: 70x47x101 mm
Предназначение: UPS, СОТ и др. VRLA, инвалидни колички, соларни, вятърни и др. системи
Гаранционен Срок: 12 месеца
Тегло: 2 кг.

ОПИСАНИЕ

Основана през 1996 г., Fujian Minhua Power Source Co., Ltd – MHB Brand, се превърна в един от най-големите производители на оловно-киселинни акумулатори в света, както и най-големият производител на оловни плочи в Китай. Поради високото им качество и използвано чисто олово - 99.994%, MHB e основен доставчик на оловни плочи на голям брой производители на батерии.


MHB произвежда повече от 550 различни модели батерии, използвани в UPS индустрията, телекомуникациите, аварийното осветление, охранителната и пожароизвестителна техника, автомобили, мотоциклети, циклични и индустриални приложения. Производството на всички MHB батерии е в съответствие с най-високите международни стандарти, като JIS, BS. Батериите и плочите, произведени от MHB, заемат пазарен дял от 27% в Китай и са широко разпространени в Югоизточна Азия, Близкия Изток, Европа, Северна и Южна Америка. Компанията е сертифицирана по ISO 9001 и ISO 14001 и стриктно работи по контрола на качеството на всички произведени оловни плочи и батерии, за да достави готов продукт с гарантирани 0% дефекти. Самостоятелното производство на оловни плочи осигурява надеждна производителност и високо качество на всички произведени батерии. В същото време това значително помага за намаляване на разходите за производство, което прави съотношението качество / цена на всички МНВ батерии изключително конкурентно.


MS серията на MHB включва оловно-киселинни капсуловани акумулаторни батерии с капацитет от 0.4 Ah до 28 Ah. Те са произведени с AGM (Absorbent Glass Mat) технология и приложението им може да бъде в UPS системи, аварийно осветление, сигнално-охранителни системи, соларни системи, детски играчки и телекомуникациите. Батериите имат експлоатационен живот до 5 години и отговарят всички международни стандарти – IEC896-2BS6290-4Eurobat GuideISO 9001ISO 14001,ISO18001.

 

  • UPS устройства
  • Телекомуникационно оборудване
  • Охранителна и пожароизвестителна техника, видеонаблюдение, контрол на достъп
  • Аварийно осветление, централни системи за резервно осветление (220V), преносими фенери
  • Батерии за мобилна техника и циклична употреба
  • Възобновяеми енергийни източници – соларни панели, вятърни централи, водноелектрически централи

 

Гаранция: 12 месеца в режим на подзаряд, работа в климатизирани помещения и спазване експлоатационните изисквания на производителя.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

За aкумулатори с капацитет над 100Ah до офис на куриерите(СПИДИ или Еконт) е 20лв, до адрес на клиента 30лв.

Доставката се извършва от куриерските фирми Speedy и Ekont в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Борислав Иванов
“Страхотен магазин!”
Страхотен магазин и много приемливи цени... така трябва!
Борислав Иванов
Стоян Стоянов
“Бързо и коректно обслужване, много добри цени!”
Стоян Стоянов