ляв +
640 A
38 Ah

Optima Yellow Top 38 Ah

цена:
368.99 лв.
ЕКО цена:
359.39 лв.
количество
еко-цена
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: BA-O870176000
Категория: Акумулатори
Марка: Optima
Капацитет: 38 Ah
Пусков Ток: 640 A (EN)
Напрежение: 12V
Разположение На Полюсите: ляв +
Размери: 227x129x227
Предназначение: ванове, висок клас автомобили, тягови (за електрокари, каравани и др.)
Гаранционен Срок: 24 месеца
Тегло: 11.600 кг.

ОПИСАНИЕ

Батериите OPTIMA нямат аналог на пазара. С единствената по рода си технология Spiracell OPTIMA обединява положителните качества на различни по конструкция акумулатори: безпроблемна работа при екстремно ниски температури, голяма електрическа мощност за консуматори като лебедки, преобразователи и инвертори от прав към променлив ток 220 V, абсолютна издръжливост на вибрации, способност за пълно разреждане и абсолютна надеждност при пробив. 

Акумулаторите OPTIMA имат два пъти по-дълъг живот от този на обикновените батерии и позволяват многократни цикли на зареждане без загуба на мощност при три пъти по-бърза скорост. Стабилната конструкция на корпуса от полипропилен е гаранция за устойчивост на удари, корозия и влага. Освен това OPTIMA позволява монтаж в различни положения, без опасност  от изливане на киселина.

Акумулаторите от серията Yellow Top:
 

  • Тягова и стартова батерия за максимално натоварване. Ако в автомобила Ви има големи консуматори на енергия - мощна аудио система, допълнителни светлини, лебедка, преносим хладилник или просто искате да разполагате с достатъчно енергия във всякакви условия, то YELLOW  TOP е вашият акумулатор. Патентованата система Spiralcell и чистотата на оловния материал, който се използва, гарантират многократни цикли разряд - заряд и дълъг експлоатационен живот.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

За aкумулатори с капацитет над 100Ah до офис на куриерите(СПИДИ или Еконт) е 20лв, до адрес на клиента 30лв.

Доставката се извършва от куриерските фирми Speedy и Ekont в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Борислав Иванов
“Страхотен магазин!”
Страхотен магазин и много приемливи цени... така трябва!
Борислав Иванов
Святослав М.
“Големи професионалисти и реагират много бързо!”
Поръчах 4 гуми Continental Sport Contact 5 и след 10 минути ми се обадиха, че още днес мога да си ги взема (бях избрал вземане на място). Гумите бяха пресни и на добра цена. Много съм доволен от обслужването, момчетата са големи професионалисти и реагират много бързо. Благодаря ви много, момчета, пожелавам ви успех занапред!
Святослав М.