десен +
24 Ah

CSB 24 Ah 12V

цена:
146.75 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: BA-EVH12240
Категория: Акумулатори
Марка: CSB
Капацитет: 24 Ah
Напрежение: 12V
Разположение На Полюсите: десен +
Размери: 181x76x176 mm
Предназначение: електрически скутери и електровелосипеди, UPS, СОТ и др. VRLA, инвалидни колички, соларни, вятърни и др. системи
Гаранционен Срок: 6 месеца
Тегло: 7.550 кг.

ОПИСАНИЕ

CSB е водещ производител на оловни батерии в световен мащаб, с представителства в над 52 страни. Предлаганите от CSB батерии намират приложение в телекомуникациите, UPS, аварийно осветление, сигурност и други. Създадени през 1986, CSB в момента произвеждат по 4 милиона батерии месечно.

Търсенето на батерии с високо качество е основната причина за успеха на CSB. Популярността им се дължи главно на доверието, което са извоювали сред клиентите, благодарение на качеството и надеждността на своите продукти. CSB са посветени на създаването на ново поколение оловно-киселинни батерии.

EVX / EVH серията е специално разработена за циклични приложения, като иновационната производствена технология достига повече от 150% цикличен живот в сравнение със стандартните технологи за производство на оловно-киселинни капсуловани акумулаторни батерии. EVX / EVH серия има широки приложения при циклична употреба - електрически оборудвания като: електрически коли и мотори, инвалидни и голф колички, преносими телефонни устройства, преносима осветителна, измервателна, медицинска, фото и видео апаратура и др.; слънчеви енергийни източници – улично осветление, преносимо енергийно захранване, водно изпомпващи системи, малки градски енергийни системи; в режим на подзаряд – UPS системи, комуникационно и електрическо оборудване, аварийно захранване за енергийни съоръжения и електрически подстанции.

Гаранция:

6 месеца в цикличен режим, при спазване експлоатационните изисквания на производителя и разряд до 50% за 1 цикъл.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

За aкумулатори с капацитет над 100Ah до офис на куриерите(СПИДИ или Еконт) е 20лв, до адрес на клиента 30лв.

Доставката се извършва от куриерските фирми Speedy и Ekont в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Стоян Стоянов
“Бързо и коректно обслужване, много добри цени!”
Стоян Стоянов
Янко Иванов
“Много добри цени, препоръчвам смело!”
Страхотен магазин - много добри цени, наистина и са много коректни. Доставката е бърза, радвам се, че работят със Спиди. Смело мога да ви ги препоръчам.
Янко Иванов