Platin RP-420 Diamant 225/50R17 98Y XL

цена:
159.50 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: ST-225-50-17-Y-98-4019238017359
Категория: Гуми
Тип: гуми за лек автомобил
Сезон: летни гуми
Размер: 225/50R17
Марка: Platin
Li (Товарен Индекс): 98
Si (Скоростен Индекс): Y
Специални Означения: XL
Икономия На Гориво: C
Сцепление На Мокра Настилка: B
Външен Шум: 72
Тегло: 9.500 кг.

ОПИСАНИЕ

За модела PLATIN RP-420 Diamant летни  за леки автомобили  за SUV

Platin RP-420 Summer е лятна шарка, предназначена за леки автомобили. За този модел немският производител Platin изважда на преден план следните предимства:         

  • По-добро сцепление и по-успешно маневриране на сухи пътища, благодарение на симетрично разположени блокове на протектора
  • Повишени характеристики срещу аквапланинг и подобрено сцепление при мокра настилка, благодарение на по-широки средни канали и тесен канал до външното рамо.
  • Оптимална спирачна ефективност и подобрено маневриране при мокра настилка, благодарение на многократно извити ламели в раменните профили.

 

PLATIN RP 420 DIAMANT
ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ • ИЗДРЪЖЛИВОСТ • ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Спортно поведение на сухи и мокри настилки

Подобрено сцепление и по-добро маневриране Здрави асиметрично разположени блокове, подпомагат устойчивостта на протектора и широката структура на централния блок увеличава спирачната ефективност.

Намален спирачен път на мокри настилки.

Висока безопасност на мокри пътища Широки централни канали в протектора водят до ефективно отвеждане на водата.

Намален риск от аквапланинг.

Увеличена устойчивост срещу аквапланинг и подобрено сцепление на гумите на мокра настилка Намален риск от аквапланинг поради допълнителен тесен канал до външното рамо.

Превъзходна управляемост и контрол

Увеличено сцепление на мокра настилка за оптимално спиране и маневриране Многократно извити ламели в рамената на протектора действат като чистачки при спиране и назъбените издатини на каналите в централните блокове поемат водата и благоприятстват маневрирането на мокра настилка.

PLATIN Performance Indicator – PPI за допълнителна безопасност

Новият Platin Performance Indicator с WET- и DRY-класификация предлага допълнителен плюс от безопасност: Пълната видимост на двете степени на индикаторите потвърждава оптималните характеристики на гумата на мокри и сухи пътища.

 

За PLATIN

PLATIN гуми

Platin - макар и нова за българският пазар, марката има вече тридесет годишен опит в изработката на гуми и джанти. Големият диапазон от предлагани размери, TÜV Rheinland сертификат за качество, фактът, че всички гуми с марка Platin се произвеждат в най-модерните заводи на Continental, постоянните иновации и стремеж за създаване на все по-добър продукт, правят немският производител един от най-атрактивните брандове с отлично съотношение цена/качество на европейския пазар.

  ДОСТАВКА - в цялата страна!

Гуми до 10 кг: 6.5 лв. / брой; до 16 кг: 7.5 лв. / брой; до 32 кг: 13 лв./брой. Доставката се извършва от Econt в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната, освен ако не е посочено друго за конкретната гума (напр. доставка от Германия).За външни доставки от чужбина  не може да се фиксира точен срок на доставка. За всяка гума и доставка срока е индивидуален.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Васил Диев
“Коректни, бързи, любезни!”
Коректни,бързи,любезни....продължавайте само така!
Васил Диев
Калоян Данчев
“Винаги готови да помогнат”
Не можех да взема решение за избор на гуми. Техните експерти ме насочиха към Nexen и съм невероятно доволен от качеството, което получих на невероятно ниска цена!
Калоян Данчев