Често задавани въпроси


Как да направя поръчка?


 

Как да направя поръчка на изплащане?


 

Има ли първоначална вноска при покупка на изплащане?

При закупуването на даден продукт на изплащане няма първоначална вноска. Първата вноска е един месец след датата на издаване на договора, като в самият договор ясно са описани датите на съответните вноски.


Колко ще ни струва доставката?

В зависимост от категорията на продукта, който поръчвате и избраният начин на достаква, се формира конкретната стойност на доставката за вашата поръчка. Цената за доставка ще видите на последната стъпка от процеса на поръчка. При вземане на място от магазина, не се начислява цена за доставка.

Автомобилни гуми

Доставка до адрес или до офис на Speedy:

  • до 10 кг - 4 лв. / брой
  • до 16 кг - 6 лв. / брой
  • до 32 кг - 12 лв. / брой

Акумулатори до 100 Ah

Доставка до адрес или до офис на Speedy: 5 лв. / брой

Акумулатори над 100 Ah

Доставка до офис на Speedy: 20 лв. / брой

Доставка до адрес: 30 лв. / брой

За всички останали продукти

Доставка до адрес или офис на Speedy: 5 лв. / поръчка

За клиентите от София предлагаме и възможност да получат поръчката си на място в нашия магазин на гр. София,
бул. История Славянобългарска 21 (на гърба на Jusk). В този случай не се начислява цена за доставка. Можете да изберете тази опция при завършване на поръчката.

В този случай не се начислява цена за доставка. Можете да изберете тази опция при завършване на поръчката.


Кой са предимствата от поръчката онлайн?

Регистрацията ви в Autospot.bg ви дава много допълнителни бонуси при пазаруването.

  • Можете да следите статуса на вашата поръчка.
  • Можете да следите актуалните цени на всички предлагани от нас продукти.
  • Можете да получавате различни отстъпки и подаръци на базата на генерираните от вас поръчки.
  • Можете да се абонирате за нашия e-mail бюлетин с информация за всички нови отстъпки и новости.
  • Можете да попълните вашите лични данни веднъж и да ги използвате многократо при нас, което улеснява и прави по-бърз процеса на създаване на поръчка при нас.

Трябва ли да се направи заверка на акумулатора?

При всеки закупен стартов акумулатор, за да тече гаранционният срок е необходима задължителна техническа заверка в рамките на 10 работни дни след датата на покупката. Заверката може да се направи във всеки един автосервиз, като за акумулатори с марка Bosch и Gigawatt за улеснение на гърба на гаранционната карата са посочени сервизи в по-големите градове.

Мотоциклетните,тяговите и акумулаторите за тежкотоварни автомобили, не подлежат на заверка в сервиз, но за да важи гаранцията им, трябва да се съхраняват гаранционните им карти и документ за покупка.


Предлаганите от вас продукти нови ли са и можете ли да докажете произход?

Всички продукти в autospot.bg са с гарантиран произход и високо качество. Работим с компании от цял свят и търгуваме с  дистрибутори и производители. Не продаваме части втора употреба, нито продукти с неясен произход или качество.


Кога ще бъде изпълнена моята поръчка?

Всички поръчки се обработват в реално време всеки работен ден от 9 до 19 часа, както и в събота от 9 до 15 часа. След потвърждаване на поръчката от оператор, се организира доставката, като срокът за доставка е от един до два работни дни в зависимост от населеното място за доставка както и в кой от нашите складове се намират поръчаните продукти.


Как мога да получа промо код?

По време на маркетинг кампании и промоции, ние публикуваме промо кодове, които дават отстъпка и/или бонуси. Често изпращаме промо кодовете и на нашите клиенти, вече правили онлайн поръчка през онлайн магазина. Промо кодове за отстъпка публикуваме и в нашата Facebook страница.


Мога ли да върна закупен продукт?

В случаите, в които полученият продукт не ви харесва или не е това, което сте очаквали, можете да го върнете в 14 дневен срок от датата на закупуване. Условието е продукта да е в търговски вид. Ваше задължение е да върнете стоката обратно до посочен от нас адрес с куриерска фирма Speedy. Връщането на парите се осъществява в рамките на 30 дни чрез банков, пощенски превод или на място в нашия магазин. При връщане на парите по банков път е необходимо на e-mail – sales@autospot.bg да ни изпратите номер на вашата поръчка, вашите три имена, банкова сметка и името на вашата банка. При връщане на парите чрез пощенски превод е необходимо да ни изпратите отново на e-mail – Три имена, ЕГН и телефон за връзка.


Мога ли да пазарувам като гост (без акаунт)?

Autospot.bg предлага на потребителите си възможност, както да направят онлайн поръчка с регистрация, така и без регистрация (като гост).


Защитени ли са личните ми данни?

Да, защитени са. Нашият уеб сайт предоставя висока защита, а банковите плащанията с кредитна карта се осъществяват чрез виртуален ПОС Терминал (e-Borica), през връзка с високо ниво на  сигурност.


Какъв акумулатор е необходим за моя автомобил?

Можете да прочетете тази статия в нашия блог: Как да изберете акумулатор за автомобила?

Ако не сте сигурни какъв акумулатор трябва да сложите на вашият автомобил, ви съветваме да ни потърсите на 0700 20 144, sales@autospot.com или в чата на сайта за бърза консултация. Изборът на акумулатор неподходящ за вашият автомобил, може да доведе до по-кратък живот на батерията и непризнаване на гаранцията.


Какво масло е необходимо за моя автомобил?

Ако не сте сигурни какво масло трябва да сложите на вашият автомобил, ви съветваме да ни потърсите на 0700 20 144, sales@autospot.com или в чата на сайта за бърза консултация. Готови сме да ви помогнем в правилният избор на масло за вашия автомобил.