Castrol TBE 250ml

цена: 18.50 лв.
брой:
кат. номер: MO-151002
категория: Добавки
Марка: Castrol
Предназначение: Бензинова система
Опаковка: 250ml
Приложение: Предназначен е за всички видове автомобили с карбуратори или с инжекционни системи от различен вид, както и такива, снабдени с турбо компресори и катализатори.
Описание:

Добавка за бензин Castrol TBE 250 мл. Представява комплексна многофуккционална присадка за бензин. Използва се в съотношение 1:1000. Предназначен е за всички видове автомобили с карбуратори или с инжекционни системи от различен вид, както и такива, снабдени с турбо компресори и катализатори.

CASTROL TBE има следните свойства:
· не въздейства отрицателно на детонационната устойчивост на бензина.
· не въздейства отрицателно върху температурата на изгаряне на бензина.
· Castrol TBE въздейства положително върху химическата стабилност на бензините на база на резерва от антиокислителни свойства, като по този начин възпрепятства образуването на смолисти отлагания в резервоара и горивните филтри. В зоните с висока температура предотвратява образуванията на отлагания по клапаните, горивната камера и свещите.
· Castrol TBE има добре изразени миещи свойства, като премахва предишни отлагания и не позволява да се образуват нови. Присадката лесно се справя с нагара, образуван в горивната камера и по клапаните.
· Castrol TBE се свързва с водата, като я преобразува в безвредно вещество, изгарящо без остатък в двигателя.
· Castrol TBE напълно компенсира недостатъците в смазващите свойства на бензина.
· Castrol TBE благодарение на специален инхибитор обезпечава защитата от корозия на горивната система и резервоарите.