десен +
150 Ah

MHB 150 Ah 12V

цена:
562.50 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: BA-MNG150-12
Категория: Акумулатори
Марка: MHB
Капацитет: 150 Ah
Напрежение: 12V
Разположение На Полюсите: десен +
Размери: 486x171x233 mm
Тегло: 42.30 kg
Предназначение: UPS, СОТ и др. VRLA, соларни, вятърни и др. системи
Гаранционен Срок: 12 месеца

ОПИСАНИЕ

Основана през 1996 г., Fujian Minhua Power Source Co., Ltd – MHB Brand, се превърна в един от най-големите производители на оловно-киселинни акумулатори в света, както и най-големият производител на оловни плочи в Китай. Поради високото им качество и използвано чисто олово - 99.994%, MHB e основен доставчик на оловни плочи на голям брой производители на батерии.


MHB произвежда повече от 550 различни модели батерии, използвани в UPS индустрията, телекомуникациите, аварийното осветление, охранителната и пожароизвестителна техника, автомобили, мотоциклети, циклични и индустриални приложения. Производството на всички MHB батерии е в съответствие с най-високите международни стандарти, като JIS, BS. Батериите и плочите, произведени от MHB, заемат пазарен дял от 27% в Китай и са широко разпространени в Югоизточна Азия, Близкия Изток, Европа, Северна и Южна Америка. Компанията е сертифицирана по ISO 9001 и ISO 14001 и стриктно работи по контрола на качеството на всички произведени оловни плочи и батерии, за да достави готов продукт с гарантирани 0% дефекти. Самостоятелното производство на оловни плочи осигурява надеждна производителност и високо качество на всички произведени батерии. В същото време това значително помага за намаляване на разходите за производство, което прави съотношението качество / цена на всички МНВ батерии изключително конкурентно.


MNG серията на MHB са гелови оловно-киселинни капсуловани акумулаторни батерии с капацитет от 33 Ah до 250 Ah. Това са батерии с по-дълъг живот 12+ години и се използват в телекомуникационно оборудване, соларни системи, непрекъсваеми токозахранващи устройства – UPS, индустриално оборудване и др. Отговарят на международни стандарти – IEC896-2, BS6290-4, Eurobat Guide, ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001.

 

Гаранция: 12 месеца в режим на подзаряд, работа в климатизирани помещения и спазване експлоатационните изисквания на производителя. В цикличен режим на работа се предлага гаранция от 6 месеца само за батерии от серия MNG, при спазване експлоатационните изисквания на производителя и разрад до 50% за 1 цикъл.

 

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 5 лв. за цялата страна. Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Святослав М.
“Големи професионалисти и реагират много бързо!”
Поръчах 4 гуми Continental Sport Contact 5 и след 10 минути ми се обадиха, че още днес мога да си ги взема (бях избрал вземане на място). Гумите бяха пресни и на добра цена. Много съм доволен от обслужването, момчетата са големи професионалисти и реагират много бързо. Благодаря ви много, момчета, пожелавам ви успех занапред!
Святослав М.
Андрей Цеков
“Най-добрите цени за всички класове”
Взех си акумулатор Bosch на най-ниската цена в нета, а след това като ми трябваше нещо по-евтино, но все пак да върши работа и веднага ми препоръчаха чудесни варианти (взех Gigawatt в крайна сметка)!
Андрей Цеков