Гарантирано от Аутоспот

Аутоспот е марка на Аутоком БГ ООД, собственик на онлайн магазина autospot.bg. Компанията е основана през 2013 в София, България. Днес autospot.bg  един от най-бързо растящите онлайн магазини за авто гуми, акумулатори, масла, автоаксесоари и авточасти. Държим на 100% удовлетвореност на нашите клиенти, защото вярваме, че това е важна предпоставка за развитието на компанията. Затова гарантираме следното:

 14 дни право на връщане или замяна

В рамките на 14 дни след получаване на поръчания продукт, можете да го върнете или да поискате замяна. Ако сте размислили или ако поръчаният продукт се е оказал ненужен или не точно това, което сте очаквали, свържете се с нас и ще уговорим връщането или замяната на продукта.

 Бърза доставка в София и страната

След приемането на Вашата поръчка, ние организираме максимално бързата й доставка до посочения от вас адрес или офис на куриер. Доставките се извършват с куриер на ЕКОНТ или от нас (за София). Доставката за страната отнема не повече от 3 работни дни, а за София - не повече от 2 работни дни. За продукти, които се доставят от склад в чужбина, което е изрично посочено в описанието на продукта, доставката отнема повече време и срокът за доставка е посочен в страницата на самия продукт.

 Винаги изгодни цени

Използваме предимствата на онлайн търговията максимално и постигаме ниски оперативни и маркетинг разходи, които ни позволяват да предлагаме изключително изгодни цени, с минимална надценка. Стараем се винаги да предложим най-ниската цена, без да правим компромис с качеството.

 Сигурност на личните данни и плащането

Спазваме всички законови изисквания за защита на данните на нашите клиенти и сме изградили и допълнителни протоколи и системи за сигурност. Онлайн разплащанията в autospot.bg се извършват посредством криптирана връзка с виртуален терминал на обслужващата ни банка. Вашите данни са напълно защитени, когато пазарувате през autospot.bg