Японско моторно масло Eneos – най-добрият избор за вашият японски автомобил

Фирма Аутоком БГ ООД ви предлага уникалното японско чудо наречено Eneos – доказано масло от много високо качество. Специални цени за нашите клиенти ще намерите ТУК.


Маслата «ENEOS» се произвеждат в най-голямата рафинерия MICHANG OIL INDUSTRIAL (Южна Корея) по лиценз и контрол на процеса «Nippon Oil Co." (Япония). Производство на масла «ENEOS» Южна Корея използват японски добавки, довели до настоящото японското качество на достъпна цена. Марката «ENEOS» е съобразена с международните стандарти за качество и препоръчителните практики на американската, европейската и японска техника.

Nirron Oil Corporation е най-голямата петролна компания в Япония. Дейността на Nirron Oil Corporation представлява интегрирано взаимодействие между секторите на нефтодобива, нефтопреработката и продажба на нефтопродукти. Клиентите на Аутоком могат напълно да се доверят на марката ENEOS.

Значително влияние върху живота на двигателя и разхода на гориво имат характеристиките и качеството на маслото на двигателя. Способността на маслото да се осигурява стабилна работа под натиск и максимално да се намали разхода на гориво издигат маслата ENEOS на световно ниво.