Немският производител на гуми - Continental

Немската компания Continental е основана през 1871 г. в град Хановер. От създаването й успехите следват един след друг. Историята на нейното развитие минава през създадените фабрики, заводи и подразделения в Германия, Чехия, Южна Африка, Словакия, Малайзия, Бразилия, Шри Ланка и Индия. През 2013 г. заводът ContiLifeCycle в Хановер става първият в света изцяло интегриран за топъл регенерат и рециклиране на каучук.

Заводът ContiLifeCycle

Компанията произвежда гуми за автомобилостроенето, селското стопанство, промишлеността, включително за Формула 1. Нарежда се на 4-то място в света по производство на гуми.

Сред основните ценности на компанията са устойчивата мобилност и социалната отговорност. Целта е да се повиши безопасността, комфортът и енергийната ефективност на превозните средства, и това бъде достъпно за всеки.

Зелената политика на Continental намира израз в изграждането на вятърни турбини за производство на енергия или в системи за транспортиране на материали, без вреда за околната среда. С добрите практики в съчетание с интелигентни технологии и високи стандарти за качество в производството, Continental защитава мотото си Тhe future in motion.

The future in motion

В онлайн магазин autospot.bg ще откриете гуми Continental с 2 години гаранция, доставка в цялата страна, нов DOT и винаги на максимално ниска цена.


Представяме ви най-популярните зимни гуми с марка Continental, които са отлично решение в зимния сезон, с безупречното си качество и отлични показатели:

CONTINENTAL ContiWinterContact TS850 195/65R15  Continental WinterContact TS 860  CONTINENTAL ContiWintCont TS830P