Акумулторите Banner - произведени от семейна компания, на световно ниво

Banner Autobaterien е единственият австрийски производител на автомобилни акумулатори. Историята на компанията започва през 1937, когато Артур Баварт основава компанията. И днес компанията се управлява от неговите наследници - внуците му - Томас Баварт и Андреас Баварт.

Но понятието семейна компания трудно се съчетава с мащаба и световното ниво, на което оперира Banner Autobaterien. Компанията днес е един от най-големите европейски производители на стартови акумулатори.

Акумулаторите Banner се славят с отлично качество, издръжливост и са продукт на дългогодишни изследвания и високотехнологично производство.

Акумулатори с марката Banner се използват за първоначално вграждане в модели на BMW, VW, Porsche, Seat, Mitsubishi, Volvo и др.

Моделната гама на акумулаторите Banner покрива на практика всички приложения на стартовите и тягови акумулатори.

Ценово акумулаторите Banner се позиционират във високия среден клас, но що се отнася до качеството и издръжливостта им, по нищо не отстъпват на най-добрите предложения на конкурентите им дори от високия клас.


Ако търсите нов акумулатор, няма да сбъркате, избирайки австрийската марка Banner. А в autospot.bg ще откриете гамата акумулатори Banner на супер цена, с 2 години гаранция и бърза доставка за цялата страна, при това - безплатна (при поръчка над 100 лв)!

Купи акумулатор Banner