Акумулаторът е за смяна? Избери Bosch!

Замисля ли се колата като палите сутрин? Ако е така - бъдете сигурни - това не са наченки на изкуствен интелект - по-вероятно е акумулаторът да е за смяна.

Така че, за да не се окажете някоя сутрин неприятно изненадани, е добре да вземете мерки и да подмените акумулатора навреме. И ако сте от тези, които държат на качеството, то сега имаме страхотно предложение за вас - акумулаторите Bosch - еталонът за немско качество, сега са с 25% отстъпка в autospot.bg.

Създадената през 1886 г. в Щутгарт от Роберт Бош “Работилница за прецизна механика и електроинженерство”, днес е група включваща производствена и търговска мрежа от около 290 производствени предприятия, 300 дъщерни и регионални дружества и над 10 000 сервизни центрове в повече от 50 страни.

Акумулаторите Bosch са с 3 години гаранция и са най-добрият избор, ако търсите високо качество.

Повече мощност при студено стартиране, повече мощностни резерви, повече сигурност за взискателни клиенти и по-дълга гаранция от 3 години - това е акумулаторът Bosch!

Надеждното захранване на допълнителното електрическо оборуване е важен фактор при избора на акумулатор. Акумулаторът Bosch е особено подходящ за автомобили от най-ново поколение, защото високите изисквания на производителите за първоначално вграждане са изпълнени и често преизпълнени.

Така, че - ако колата се "замисля", замислете се и вие и поръчайте своя нов акумулатор Bosch супер изгодно от autospot.bg!