Trico печели награда за продукт на годината

Водещият в световен мащаб производител на автомобилни чистачки Trico спечели наградата Продукт на годината, според вота на членовете на британската A1 Motor Stores.

Серията Exact Fit включваща едно-към-едно алтернативи на чистачки за първона1ално вграждане, спечели гласовете на членовете на A1 Motor Stores, които я класираха на първо място в категоритята Автомобилни чистачки на ежегодно преовежданата класация Продукт на годината на A1 Motor Stores.

Trico Exact Fit

Цели 99% от чистачките за първоначално вграждане в нови автомобили имат аналог в серията Exact Fit на Trico. Лесната подмяна и високото качество - както по отношение на здравина, така и безопасност и почистване, са причината чистачките на Trico да бъдат класирани на челното място.

Аутоспот предлага чистачки Trico от серията NeoForm - универсални чистачки, включващи адаптор за различни модели автомобили.

Чистачките от серията Trico Neoform се представят изключително добре при работа, като разпределят контактното налягане равномерно върху повърхността на стъклото и по този начин постигат кристална чистота. Безшумната работа дори и при висока скорост, както и иновативен нископрофилен дизайн, са други основни преимущества на чистачките Trico NeoForm. Перото им е защитено с тефлоново покритие, осигуряващо гладко избърсване и дълъг живот на самото перо.

Trico е американски производител на чистачки - първата компания, произвела чистачка за предно стъкло на автомобил още през 1917 година. Изследователският център на компанията се намира в Мичиган, САЩ, но компанията разполага с производствени мощности освен в Щатите, и в Англия.


Разгледайте гамата от чистачки Trico, предлагани от Аутоспот.