MHB - VRLA батерии с доказано качество

 

                                     

Фирма Аутоком БГ ООД е вносител на марката MHB, която предлага широка гама от VRLA батерии за промишлени приложения, комуникационно оборудване, системи задвижвани от слънчева (соларна) и вятърна енергия, системи за аварийно осветление, складово оборудване, алармени системи, електроцентрали, морски съоражения, непрекъсваеми токозахранващи устройства и  стенд-бай енергийни системи, медицинско  оборудване и други специални приложения.  

При нас можете да намерите пълната продуктова гама на марката MHB.

MHB VRLA батериите предлагат добра надежност на изгодна цена. Те са чудесното решение при нужда от енергия за стенд-бай приложения. Тази качествена батерия се отблагодарява с по-дълъг период на експлоатация и по-голяма надеждност. 

Oснована през 1996 г., Fujian Minhua Power Source Co., Ltd или на кратко Minhua Batteries Co., Ltd. - (MHB) се превърна в един от най-големите производители на оловно-киселинни батерии в света. Технологията и изпълнението на всички МНВ батерии отговарят на всички необходими международни стандарти, като JIS, BS и т.н. През последните години много от проектите на OEM са били успешно завършени, чрез използването на продукти на компанията MHB, която е сертифицирана с ISO 9001 и ISO 14001. MHB строго упражнява изключително голям контрол върху качеството на своите продукти. Всяка акумулаторна батерия, произведена от MHB е с гаранция за качество и е предложенa на Българският пазар на една наистина конкурентна и атрактивна цена.

MHB е топ производител на VRLA батерии в света. Изборът на техните продукти е не само препоръчителен, но и правилен.

 

Разгледайте каталога на MHB в autospot.bg