Само при нас – най-големи отстъпки за акумулатори

Когато става въпрос за качество, сигурност и издържливост, акумулаторите на Bosch нямат конкуренция, за това ние от Аутоспот решихме да ви предоставим намаление от -20% на цялата гама на Bosch, с което да я направим по-достъпна до вас – нашите клиенти.  Намалението важи за всички серии на акумулатори Bosch, които предлагаме с изключение на M6 серията, която предстои да бъде намалена.

Изискванията към един модерен акумулатор като захранващо устройство са много големи в днешно време. Ел. прозорци и покрив, климатик, ABS, въздушни възглавници и повишени температури в двигателното отделение са само някои от факторите, които се комбинират в намаляването на живота на акумулатора. Безспорно Bosch са едни от най-големите специалисти не само в областта на акумулаторите, но и в автомобилната индустрия като цяло.

Bosch – акумулаторите на които винаги можете да разчитате.

 

Само една марка акумулатори може да се конкурира с Bosch или по-точно да бъде равен с равен – това е Varta. Производителят Johnson Controls  е технологичен и индустриален лидер в над 150 страни и разполага с голям набор от успешни марки - марката VARTA е една от тях.

Серията Blue Dynamic е сред най-уважаваните от марките на пазара. Този акумулатор изпълнява или дори надвишава изискванията на производителите на автомобили със своят ненадминат старт, безопасност и ненадмината надежност. Имено за това ние ви предлагаме уникалната отстъпка от 20% на серията Blue Dynamic.
 

 

Като единствен производител на акумулатори в Австрия Banner е един от световно признатите и водещи лидери в бранша и доставя акумулатори за първоначално вграждане на автомобили като: Audi, Vw, Chrysler, Porsche и други. Повече от седем десетилетия известния бик – символ е гаранция за производство на акумулатори отговарящи на най-високите стандарти. 
Акумулаторите от тази марка могат да бъдат при вас с 20% намаление само от Аутоспот.

 

Не на последно място акумулаторите на Gigawatt , които се произвеждат в заводите на Bosch в Чехия. Те са икономичното решение за вашите автомобили. Аутоспот прави това решение още по-икономично с  15% отстъпка.