Моторни масла Motul на по-достъпни цени от Аутоспот

Мотул е световноизвестна фирма специализирана в разработката на висококачествени смазочни материали за автомобилния спорт, авиационната промишленост и индустрията. Нейните продукти се използват от милиони потребители по цял свят, както за всекидневна употреба, така и в професионалните моторни спортове - Световен Рали Шампионат, 24 часа на ЛьоМан, NASCAR, Мотоциклетния Световен Шампионат и др. Компанията е основана преди повече от 150 години в САЩ и през цялата си история е била на върха на иновациите в областта на лубрикантите. Мотул е първата фирма успяла да създаде напълно синтетично моторно масло през 60-те години на миналия век, а така също и първата фирма разработила естерна синтетика на разстителна основа. 

 

Ако сте решили да обслужите вашият автомобил с масло Motul, то ние от Аутоспот сме радостни да Ви предложим напълно нови цени за Американската марка. 

 

От 16.05.2014г. ние вече можем да се похвалим с напълно нови цени, с който се надяваме да направим продуктите на Motul по-достъпни за вас. Гарантираме, че промяната в цената не променя и качеството на маслото с марка Motul.

към каталога на Motul с обновените цени на Аутоспот тук