Връщаш стар акумулатор - взимаш новия на още по-ниска ЕКО цена

В онлайн магазин autospot.bg ще откриете голям избор на акумулатори на изгодни цени, с бърза доставка в цялата страна. Това не е новост и хиляди клиенти през последните 2 години се възползваха от изгодните цени и удобството на онлайн пазаруването, като поръчаха своя нов акумулатор от autospot.bg.

Новото е, че вече можете да поръчате нов акумулатор и да върнете стария, взимайки допълнителна отстъпка и плащайки по-ниска ЕКО цена.

При това не е необходимо да връщате стария акумулатор до нашия магазин - вместо това доставката на новия акумулатор се извършва до офис на Спиди по ваш избор - този, който е най-близък и удобен за вас, а когато отивате да вземете своя нов акумулатор, вие носите и предавате стария на Спиди.

Не само спестявате още повече, но и показвате отговорно отношение към околната среда. Всички събрани стари акумулатори биват рециклирани от лицензирана фирма за преработка на акумулаторни батерии.

Разгледайте акумулаторите, предлагани от autospot.bg и поръчайте своя нов акумулатор на ЕКО цена - по-изгодно от всякога!

Поръчай нов акумулатор на ЕКО цена