Акумулатори Unibat - сигурното решение за вашият мотор, скутер или ATV

Навън вече е топло и съвсем логично притежателите на мотори, скутери или ATV-та започват да се забавляват с техните превозни средства.

Защо живота на акумулатора на мотоциклетите е по-кратък?

Дългият зимен период и натрупването на километрите водят до нужда от честа профилактика и ремонти. Най-често става дума за акумулаторите на тези машини и техният работен цикъл, който е нарушен особено в страна, като нашата - с ясно изразен зимен период.  Именно за това се нуждаете от качествен и надежден акумулатор, който да ви гарантира спокойствие.

Защо марката „Unibat”?

Unibat е водещa Италианскa маркa за производство на мотоциклетни акумулатори за вграждане в  европейски, азиатски и американски мотоциклети, скутери, ATV-та, уотъркрафти (джетове), сноумобили, бензинови косачки. Фирмата има дългогодишен опит и традиции в изработването на акумулатори, първоначално за мотоциклети, а след това разширява своя спектър на производство.

Едва ли, ако потърсите съвет от мото сервизи, или специалисти в тази сфера ще чуете лошо мнение за батериите на Unibat.

Акумулаторите с тази марка се славят с дълъг живот.Те са водо устойчиви и пригодени да понасят големи натоварвания (особено що се отнася за вибрации).

Подгответе вашият скутер, мотор или ATV за лятото с акумулаторите на Unibat. Качествения вариант на достъпна цена само от Аутоспот