Политура+вакса Nano Pro (синя) 500ml Sonax

цена от:
27.00 лв.
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: AK-296200
Категория: Продукти за външно почистване
Марка: Sonax
Тип: Политура+вакса
Опаковка: 500ml

ОПИСАНИЕ

Политура+вакса Nano Pro (синя) с естествен восък за всички стандартни и метални бои.

Предназначение:
Политура с цветни пигменти и частици вакса. Почиства, полира и нанася вакса върху всички стандартни и металик бои. Цветните пигменти покриват малки драскотини и увредени петна и ги предпазват от корозия. Придава на боята блясък, дълбочина на цвета и дълготрайна защита. Sonax Коректор за драскотини, който се съдържа в долната капачка на опаковката покрива следи от камъчета и по-дълбоки драскотини. Подходящ за всички боядисани метални и пластмасови повърхности.
Указания за употреба политура и вакса: Измиите автомобила. Третирайте предварително пластмасовите и гумени елементи със Sonax препарат за пластмаси. Това улеснява премахването на всякакви остатъци от политурата. Разклатете флакона преди употреба. Нанесете равномерно тънък слой политура върху боядисаните повърхности с кърпа. Оставете да изсъхне, след това избършете добре. Третирайте само малки участъци наведнъж. Не нанасяйте под директна слънчева светлина и върху нагорещени повърхности. Не нанасяйте върху стъкло и небоядисани пластмасови и гумени повърхности. Пазете от замръзване.
Указания за употреба Коректор за драскотини: Почистете и обезмаслете драскотините и следите от камъчета. Нанасяйте коректора, докато драскотината се покрие с вакса. Избършете излишното с мека кърпа. Съхранявайте на недостъпно за деца място.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Васил Диев
“Коректни, бързи, любезни!”
Коректни,бързи,любезни....продължавайте само така!
Васил Диев
Калоян Данчев
“Винаги готови да помогнат”
Не можех да взема решение за избор на гуми. Техните експерти ме насочиха към Nexen и съм невероятно доволен от качеството, което получих на невероятно ниска цена!
Калоян Данчев