10W40
дизел

Комплект Total Quartz 7000 DIESEL 10W40 5L + маслен филтър

цена:
64.90 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: MO-020 047K
Категория: Моторни масла
Марка: Total
Вид Масло: полусинтетично
Вискозитет: 10W40
Литри: 5L
Тип Двигател: дизел
Спецификации И Одобрения:

ACEA: A3/B4; 
API SL/CF;
PSA B712294 ;
VW 501.01/505.00;
MB 229.1;
PSA B712294 PEUGEOT, CITROEN.

 
 

 

 

ОПИСАНИЕ

Комплектът включва:

  • Моторно масло TOTAL QUARTZ 7000 DIESEL 10W40 5L
  • Маслен филтър Filtron

В комплектът са включени моторно масло TOTAL QUARTZ 7000 DIESEL 10W40 5L и маслен филтър Filtron за вашия автомобил.

Добавете продукта в количката и завършете поръчка. Ще се свържем с Вас, за да уточним модела на Вашия автомобил, за да изпратим подходящия филтър с марка Filtron. Ако се нуждаете от допълнителна консултация или желаете да закупите и други филтри на преференциална комплактна цена, използвайте разговора с нас именно за това.

Моторно масло TOTAL QUARTZ 7000 DIESEL 10W40: Полусинтетично масло. Запазва оригиналните показатели на двигателя. Защита на детайлите от износване и корозия. Разработено да покрие изискванията за всички дизелови двигатели, предназначени за леки и лекотоварни автомобили. Подходящо е за използване както при градски условия, така и при извънградски условия и магистрали през всички сезони.

Filtron е компания с над 30 годишен опит в производството на автомобилни филтри. Компанията разполага с модерен производствен център в Полша и се отличава с постоянни инвестиции в автоматизирани производствени процеси, нови технологии и ефективни методи на работа. Производител е на филтрите с марка Filtron, избрани за първоначално вграждане от: Mercedes-Benz, Aston Martin, Volkswagen, Opel & Vauxhall, Ford, Land Rover, Jaguar, SAAB, Lotus, Harley-Davidson и Suzuki. Благодарение на това всеки потребител на продукти с марка Filtron може да бъде сигурен, че резервната част изпълнява изискванията на производителя на двигателя или превозното средство.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

РАЗГЛЕДАЙ ОЩЕ:


СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Андрей Цеков
“Най-добрите цени за всички класове”
Взех си акумулатор Bosch на най-ниската цена в нета, а след това като ми трябваше нещо по-евтино, но все пак да върши работа и веднага ми препоръчаха чудесни варианти (взех Gigawatt в крайна сметка)!
Андрей Цеков
Павел Тонов
“Много съм доволен!”
Хората са винаги готови да помогнат. Помогнаха ми да си избера гумите. Препоръчаха ми модели, които са по моя джоб. Доставката беше веднага на следващия ден. Абе страхотни сте момчета - продължавайте все така ;) + Гумените стелки найстина са с невероятно пасване. Направо лепнаха ;) а сега ще става все по мокро кишаво, така че си трябват.
Павел Тонов