десен +
75 Ah

CSB 75 Ah 12V

цена:
371.30 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: BA-GPL12750
Категория: Акумулатори
Марка: CSB
Капацитет: 75 Ah
Напрежение: 12V
Разположение На Полюсите: десен +
Размери: 261x168.5x211.2 mm
Предназначение: UPS, СОТ и др. VRLA, соларни, вятърни и др. системи
Гаранционен Срок: 24 месеца
Тегло: 26 кг.

ОПИСАНИЕ

CSB е водещ производител на оловни батерии в световен мащаб, с представителства в над 52 страни. Предлаганите от CSB батерии намират приложение в телекомуникациите, UPS, аварийно осветление, сигурност и други. Създадени през 1986, CSB в момента произвеждат по 4 милиона батерии месечно. 

​Търсенето на батерии с високо качество е основната причина за успеха на CSB. Популярността им се дължи главно на доверието, което са извоювали сред клиентите, благодарение на качеството и надеждността на своите продукти. CSB са посветени на създаването на ново поколение оловно-киселинни батерии. 

Разликата между GP и GPL сериите на CSB е там, че при изработката на батерии от серията GPL се използва иновативна технология за клапанно-регулирани акумулаторни батерии. Това позволява животът на батериите от GPL сериите на CSB да се увеличи с 10 години при постоянно напрежение. Както всички батерии CSB и GPL серията се откроява с високата си ефективност и дълъг живот на експлоатация без изтичане на електролит. Батериите от GPL серия са малки, леки и нямат нужда от поддръжка. Освен това притежават дълъг живот, малък саморазряд и висока надеждност. Като всички други батерии на CSB, батериите от серията GPL са зареждаеми и сертифицирани по ISO/UL. Батериите от GPL серия се използват там където е необходима надежност и дълъг живот на батериите, както при UPS системите или телекомуникациите, например, така и при битови нужди. Батериите от GPL серия могат да бъдат поставени в хоризонтално или вертикално положение без тяхната безопасност и функции да бъдат засегнати. Контейнера и капака на батериите от GPL серия са изработени от висококачествена пластмаса (отговарят на UL 94V-0). CSB GPL серия са специално предназначени за дълбоки разрядни цикли.

Основни приложения на GPL серията на CSB:

  •  Непрекъсваемо захранване (UPS)
  •  Алармени и пожароизвестителни системи
  •  Системи за аварийно осветление
  •  Телекомуникационно оборудване
  •  Преносими измервателни и електрически уреди
  •  Електрически превозни средства
  •  Електрически инструменти
  •  Други електоуреди


Гаранция:

– 12 месеца в режим на подзаряд, работа в климатизирани помещения и спазване експлоатационните изисквания на производителя.
- 24 месеца в режим на подзаряд, работа в климатизирани помещения, спазване експлоатационните изисквания на производителя и подмяна от оторизирани и квалифицирани технически лица.
Забележка: в цикличен режим на работа не се предлага гаранция

 

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

За aкумулатори с капацитет над 100Ah до офис на куриерите(СПИДИ или Еконт) е 20лв, до адрес на клиента 30лв.

Доставката се извършва от куриерските фирми Speedy и Ekont в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Stanislav Grahliov
“Много коректни и отзивчиви!”
Доволен съм и от гумите, които купих и от бързата доставка.
Stanislav Grahliov
Angel Petev Petrov
“Много коректен магазин!”
Хората са много отзивчиви. Поръчах 4 зимни гуми Starfire. Цената е уникална, а dot-а е от преди два месеца. С удоволствие ще бъда ваш клиент отново.
Angel Petev Petrov