UNIROYAL RAINSPORT 5 235/50R18 101Y XL, FR

цена от:
230.99 лв.
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: ST-235-50-18-Y-101-0361079N
Категория: Гуми
Тип: гуми за лек автомобил
Сезон: летни гуми
Размер: 235/50R18
Марка: UNIROYAL
Li (Товарен Индекс): 101
Si (Скоростен Индекс): Y
Специални Означения: XL, FR
Икономия На Гориво: C
Сцепление На Мокра Настилка: A
Външен Шум: 72
Доставка: от Холандия (7-10 дни)
Тегло: 11.200 кг.

ОПИСАНИЕ

За модела Uniroyal RainSport 5

RainSport 5 е създаден за изключителни мокри характеристики, подобрен пробег и превъзходно управление на волана - това е спортното решение за компактни, средни и горни класове, включително джипове.
  • ​​
Бъдете в безопасност дори през дъждовни дни през лятото. По-нататък разработената Shark Skin Technology и широките вградени канали разпръскват водата от протектора, като ефективно намаляват риска от аквапланинг. Нещо повече, иновативният Aqua-Twist Sipes канализира водата от гумата, което води до увеличено сцепление по мокри и хлъзгави пътища.
Насладете се на дълго пътуване с новия RainSport 5. Новоразработената смес на протектора гарантира ниско износване, а по-твърдите рамене гарантират равномерно облекло. Оптимизираният дизайн на протектора осигурява равномерно разпределение на налягането по контактната повърхност, което води до по-голям пробег и изпреварващ шум.
Възползвайте се от всяко возене на ново ниво на спортност по сухи пътища. Чрез по-твърдата основа, специално проектираните широки централни ребра и подсиленото му външно рамо, тази гума наистина осигурява стабилност в горния завой, страхотна реакция на управление и контрол за максимално удоволствие от шофирането - идва дъжд или блясък.

  ДОСТАВКА - в цялата страна!

Гуми до 10 кг: 6.5 лв. / брой; до 16 кг: 7.5 лв. / брой; до 32 кг: 13 лв./брой. Доставката се извършва от Econt в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната, освен ако не е посочено друго за конкретната гума (напр. доставка от Германия).За външни доставки от чужбина  не може да се фиксира точен срок на доставка. За всяка гума и доставка срока е индивидуален.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Стоян Стоянов
“Бързо и коректно обслужване, много добри цени!”
Стоян Стоянов
Калоян Данчев
“Винаги готови да помогнат”
Не можех да взема решение за избор на гуми. Техните експерти ме насочиха към Nexen и съм невероятно доволен от качеството, което получих на невероятно ниска цена!
Калоян Данчев