Powertrac Citytour 185/65R15 88H

цена от:
60.99 лв.
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: ST-185-65-15-H-88-PO005H1
Категория: Гуми
Тип: гуми за лек автомобил
Сезон: летни гуми
Размер: 185/65R15
Марка: Powertrac
Li (Товарен Индекс): 88
Si (Скоростен Индекс): H
Икономия На Гориво: E
Сцепление На Мокра Настилка: C
Външен Шум: 68
Тегло: 7 кг.

ОПИСАНИЕ

За модела Powetrac CITYTOUR

Моделът CITYTOUR на Powertrac е подходящ за малки и средни по размер леки автомобили. Моделът CITYTOUR се характеризира с добро поведение на суха и мокра настилка, ниски нива на шум и отличен комфорт и икономия на гориво.

Powertrac Citytour

 

надеждност

Четири широки надлъжни улея осигуряват стабилност и гарантират отлично поведение на мокра настилка. Оптимизирания дизайн на улеите се грижи за добро поведение в завои, издръжливост и цялостна стабилност при движение както на суха, така и на мокра настилка.

стабилност

Широките надлъжни блокове в двата края формират стабилна опора, подсигуряваща надеждно поведение в завои, а дизайна им със затворени рамене се грижи за ниски нива на шум и усещане за високо ниво на комфорт. 

комфорт

Солидните централни ребрени блокове с напречни разрези, свързани с верижно-ребрен дизайн осигуряват стабилност, подсигуряват ниски нива на деформация на протектора и намаляват загубата на енергия.

сцепление

Специално разработената смес, от която е съставен протектора на гумата осигурява отлично сцепление както на сухи настилки, така и когато настилката е мокра. С ниска степен на износване, гумата запазва своите качества и при дълго продължаваща експлоатация.

 

За производителя Powertrac

Powertrac Tyre Co. Ltd., дъщерна компания на базираната в провинция Shandong в Китай Shandong HAOHUA tire factory - производител на гуми с модерна база за производство и годишен обород от на 1 млрд. щатски долара. Компанията е сертифицирана по ISO, DOT, ECE, SMARK, GCC, INMETRO и др.

Powertrac гуми

  ДОСТАВКА - в цялата страна!

Гуми до 10 кг: 6.5 лв. / брой; до 16 кг: 7.5 лв. / брой; до 32 кг: 13 лв./брой. Доставката се извършва от Econt в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната, освен ако не е посочено друго за конкретната гума (напр. доставка от Германия).За външни доставки от чужбина  не може да се фиксира точен срок на доставка. За всяка гума и доставка срока е индивидуален.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Борислав Иванов
“Страхотен магазин!”
Страхотен магазин и много приемливи цени... така трябва!
Борислав Иванов
Иван Иванов
“Много бързи и много коректни!”
Иван Иванов