Препарат за импрегниране на гюруци и автомобилен текстил 300ml Sonax

цена:
30.90 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: AK-03102000
Категория: Специализирана автокозметика
Марка: Sonax
Тип: Препарат
Опаковка: 300ml

ОПИСАНИЕ

Предназначение:
Препарат за обработка и импрегниране на гюруци на кабриолети от текстил. Подсилва текстила предимно там, където е постоянно изложен на огъване, както и по шевовете. Освежава цветовете текстила в интериора. Предотвратява проникването на мръсотия и влага в седалките от текстил и алкантара, килимите и други места. Препаратът е безцветен и затова е подходящ за всички цветове. Оптимална среда за приложение 20-30°C. Процесът на импрегниране може да бъде ускорен чрез подаване на топлина, например излагане на слънчеви лъчи или топъл въздух. Преди нанасянето изпробвайте на незабележимо място за съвместимост с цветовете. Препаратът съдържа разтворители: внимавайте за увреждане на боята, които не са с оригинална боя. За да предпазите автомобилния лак от увреждане е нужно при нанасянето на продукта да внимавате, да не попада върху него. Да не се нанася върху кожа или пастмаса.

Употреба:
Гюрук: Гюрукът се почиства (например с препарат за почистване на гюруци на Sonax), изплаква се обилно и се оставя да изсъхне. Нанася се върху сухия гюрук и се разпределя равномерно. Гюрукът се оставя да изсъхне и нетрябва да се мокри поне един час.
Интериор: Почистват се повърхностите (например с препарат за почистване на тапицерия на Sonax) и се оставят да изсъхнят. Препаратът се нанася върху приложената специална гъба. Нанася се върху сухите повърхности и се разпределя равномерно. Да се използва само в добре проветреба среда. Оставете вратите отоврени около 30 минути за да проветрите.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 5 лв. за цялата страна. Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Васил Диев
“Коректни, бързи, любезни!”
Коректни,бързи,любезни....продължавайте само така!
Васил Диев
Калоян Данчев
“Винаги готови да помогнат”
Не можех да взема решение за избор на гуми. Техните експерти ме насочиха към Nexen и съм невероятно доволен от качеството, което получих на невероятно ниска цена!
Калоян Данчев