Препарат за импрегниране на гюруци и автомобилен текстил 250ml Sonax

цена:
25.20 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: AK-310100
Категория: Специализирана автокозметика
Марка: Sonax
Тип: Препарат
Опаковка: 250ml

ОПИСАНИЕ

Предназначение:
Препарат за обработка и импрегниране на гюруци на кабриолети от текстил. Подсилва текстила предимно там, където е постоянно изложен на огъване, както и по шевовете. Освежава цветовете текстила в интериора. Предотвратява проникването на мръсотия и влага в седалките от текстил и алкантара, килимите и други места. Препаратът е безцветен и затова е подходящ за всички цветове. Оптимална среда за приложение 20-30°C. Процесът на импрегниране може да бъде ускорен чрез подаване на топлина, например излагане на слънчеви лъчи или топъл въздух. Преди нанасянето изпробвайте на незабележимо място за съвместимост с цветовете. Препаратът съдържа разтворители: внимавайте за увреждане на боята, които не са с оригинална боя. За да предпазите автомобилния лак от увреждане е нужно при нанасянето на продукта да внимавате, да не попада върху него. Да не се нанася върху кожа или пастмаса.

Употреба:
Гюрук: Гюрукът се почиства (например с препарат за почистване на гюруци на Sonax), изплаква се обилно и се оставя да изсъхне. Нанася се върху сухия гюрук и се разпределя равномерно. Гюрукът се оставя да изсъхне и нетрябва да се мокри поне един час.
Интериор: Почистват се повърхностите (например с препарат за почистване на тапицерия на Sonax) и се оставят да изсъхнят. Препаратът се нанася върху приложената специална гъба. Нанася се върху сухите повърхности и се разпределя равномерно. Да се използва само в добре проветреба среда. Оставете вратите отоврени около 30 минути за да проветрите.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 5 лв. за цялата страна. Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Калоян Данчев
“Винаги готови да помогнат”
Неможех да взема решение за избор на гуми. Техните експерти ме насочиха към Nexen и съм невероятно доволен от качеството, което получих на невероятно ниска цена!
Калоян Данчев
Борислав Иванов
“Страхотен магазин!”
Страхотен магазин и много приемливи цени... така трябва!
Борислав Иванов