Лак за джанти Nano Pro 250ml Sonax

цена от: 15.47 лв.
Направи запитване
кат. номер: AK-436100
категория: Специализирана автокозметика
марка: Sonax
тип: Лак
опаковка: 250ml
Описание:

Лак (спрей) за джанти Nano Pro е създаден на базата на нанотехнология и предпазва джантите посредством невидим и твърд като стъкло нанослой.

Предназначение:
Лак (спрей) за джанти Nano Pro е създаден на базата на нанотехнология и предпазва джантите посредством невидим и твърд като стъкло нанослой. Този плътен, компактен и равномерен слой се получава за екстремно кратко време. Запечатва и предпазва от вода, сол и мръсотия. Ултратънкото и трайно запечатване на обработените повърхности предпазва от замърсяването на мръсотия или прах от спирачните накладки по тях. Това значително улеснява миенето на джантите и им придава траен и силен блясък. Предпазващият ефект е стабилен поне до шестото миене на джанти. Съдържанието на флакона е достатъчно за обработката на поне 8 джанти (алуминиеви, железни, хромирани или полирани).
Употреба: Джантите се почистват оптимално с препарат за джанти на Sonax (за предпочитане с Xtreme Felgenriniger Sonax). Джантите се оставят да изсъхнат напълно и се подсушава останалата по скрититв места вода (например около дупките за болтовете). Спреят се напръсква върху почистените и подсушени повърхности, така че да ги покрие равномерно. След това се разнася с помощта на кърпа, която не оставя власинки или с кърпа за полиране на Sonax. За да се получи оптималния запечатващ ефект на продукта е нужно да се изчака около 1 час за да се втвърди напълно. През това време джантите не трябва да се мокрят.