Политура+вакса Nano Pro (бяла) Sonax

цена: 19.90 лв.
брой:
кат. номер: AK-296000
категория: Продукти за външно почистване
марка: Sonax
тип: Политура+вакса
опаковка: 500ml
Описание:

 

Предназначение: Политура с цветни пигменти и частици вакса. Почиства, полира и нанася вакса върху всички стандартни и металик бои. Цветните пигменти покриват малки драскотини и увредени петна и ги предпазват от корозия. Придава на боята блясък, дълбочина на цвета и дълготрайна защита. Sonax Коректор за драскотини, който се съдържа в долната капачка на опаковката покрива следи от камъчета и по-дълбоки драскотини. Подходящ за всички боядисани метални и пластмасови повърхности.
Указания за употреба политура и вакса: Измиите автомобила. Третирайте предварително пластмасовите и гумени елементи със Sonax препарат за пластмаси. Това улеснява премахването на всякакви остатъци от политурата. Разклатете флакона преди употреба. Нанесете равномерно тънък слой политура върху боядисаните повърхности с кърпа. Оставете да изсъхне, след това избършете добре. Третирайте само малки участъци наведнъж. Не нанасяйте под директна слънчева светлина и върху нагорещени повърхности. Не нанасяйте върху стъкло и небоядисани пластмасови и гумени повърхности. Пазете от замръзване.
Указания за употреба Коректор за драскотини: Почистете и обезмаслете драскотините и следите от камъчета. Нанасяйте коректора, докато драскотината се покрие с вакса. Избършете излишното с мека кърпа. Съхранявайте на недостъпно за деца място.