десен +
40 Ah

CSB 40 Ah 12V

цена:
210.00 лв.
количество
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: BA-GP12400
Категория: Акумулатори
Марка: CSB
Капацитет: 40 Ah
Напрежение: 12 V
Разположение На Полюсите: десен +
Размери: 197x165x168.5 mm
Тегло: 13.00 kg
Предназначение: UPS, СОТ и др. VRLA, инвалидни колички
Гаранционен Срок: 24 месеца

ОПИСАНИЕ

CSB е водещ производител на оловни батерии в световен мащаб, с представителства в над 52 страни. Предлаганите от CSB батерии намират приложение в телекомуникациите, UPS, аварийно осветление, сигурност и други. Създадени през 1986, CSB в момента произвеждат по 4 милиона батерии месечно. 

​Търсенето на батерии с високо качество е основната причина за успеха на CSB. Популярността им се дължи главно на доверието, което са извоювали сред клиентите, благодарение на качеството и надеждността на своите продукти. CSB са посветени на създаването на ново поколение оловно-киселинни батерии. 

Серия батерия GP – най-често срещаните продукти от първото поколение на продукти, произведени от CSB. Името им идва от английски – „General Purpose” (с общо предназначение). Батерии CSB, GP Серия – e най-стандартната серия с общо приложение, произвеждана от CSB. GP серията на CSB предлага много предимства за разлика от подобни серии продукти произвеждани от други фирми. Тези батерии не се нуждаят от поддръжка, малки са на размери и тегло и могат да бъдат използвани за повече от 260 цикъла при 100% разряд или до 5 години в режим на подразяд. Батериите от серия GP на CSB са безопасни за употреба и са много надеждни.

Основни приложения на GP серията на CSB

  •  Непрекъсваеми токозахранващи устройства – UPS
  •  Системи за сигурност и пожарoизвестителни системи
  •  Системи за аварийно осветление
  •  Телекомуникационно оборудване
  •  Аварийно осветление
  •  Преносимо оборудванe
  •  Електрически инструменти
  •  Портатична апаратура
  •  Битови електоуреди – косачки, прахосмукачки и др.

CSB GP серия- батерии, специално предназначени за дълбоки разрядни цикли. Високо качество на батерията CSB, е гарантирано и потвърдено от международните сертификати за качество и опазването на околната среда – ISO 9001 и ISO 14001.


Гаранция:

– 12 месеца в режим на подзаряд, работа в климатизирани помещения и спазване експлоатационните изисквания на производителя.
- 24 месеца в режим на подзаряд, работа в климатизирани помещения, спазване експлоатационните изисквания на производителя и подмяна от оторизирани и квалифицирани технически лица.
Забележка: в цикличен режим на работа не се предлага гаранция

 

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 5 лв. за цялата страна. Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Васил Диев
“Коректни, бързи, любезни!”
Коректни,бързи,любезни....продължавайте само така!
Васил Диев
Angel Petev Petrov
“Много коректен магазин!”
Хората са много отзивчиви. Поръчах 4 зимни гуми Starfire. Цената е уникална, а dot-а е от преди два месеца. С удоволствие ще бъда ваш клиент отново.
Angel Petev Petrov