AEOLUS CROSSACE H/T AS02 205/70R15 96H

цена: 101.43 лв.
монтаж:
брой:
кат. номер: ST-205-70-15-H-96-1380197872
категория: Гуми - онлайн на супер изгодна цена
тип: гуми за 4x4
сезон: летни гуми
размер: 205/70R15
марка: AEOLUS
LI (товарен индекс): 96
SI (скоростен индекс): H
икономия на гориво: E
сцепление на мокра настилка: B
външен шум: 71
Описание:

Aeolus CrossACE е SUV гумата за комфортно и приятно пътуване.

За модела

Това е гума, която ще ви осигури високо ниво на комфорт, когато пътувате на дълъг път, но е също така подходяща и за умерен офроуд. Шарката е такава, която осигурява сигурност и стабилно поведение на пътя, отлично сцепление и първокласно представяне при лошо време.

Моделът е подходящ за малки и средни по размер SUV.

Aeolus CrossACE AS02 шарка

  • Сцепление на мокра настилка - клас B
  • Шарка, осигуряваща висока стабилност
  • "Delta" износващи се блокове за перфектно балансирано шофиране
  • Оптимизирана за равномерно износване и стабилност при висока скорост

 

За производителя

Гуми Aeolus - TUV сертификат

Aeolus Tires е производител с над 50 годишна история. Гамата гуми, произвеждани от Aeolus Tires включва гуми за леки автомобили, SUV и ван. Произвежданите от Aeolus Tires гуми се характеризират с високо качество и показатели, които ги нареждат редом до марките от средния и високия клас. В същото време, гумите Aeolus имат силно ценово предимство, т.к. основните производствени мощности на компанията се намират в Китай.

През 2016 Pirelli придобива 80% от бизнеса с гуми за леки автомобили на Aeolus, а на свой ред Aeolus придобива 10% от бизнеса с тежкотоварни гуми на Pirelli. Трансферът на технологии от Pirelli към Aeolus бързо дава резултат и през 2017 моделът Aeolus PrecisionAce 2 AH03 се нарежда по-напред в теста на летни гуми, проведен от ADAC от модела на Michelin, Kumho, Hankook и др.

Гумите Aeolus имат огромно ценово предимство, но не правят компромис с качеството - факт, потвърден от немската TUV, сертифицираща, произвежданите от компанията гуми.


ВСИЧКИ предлагани от Аутоспот гуми са чисто нови, произведени през последните 12 месеца - или за миналогодишни модели - най-много до 24 месеца. Не продаваме гуми със стар DOT, а само нови гуми, съхранявани професионално от момента на производство, до достигането им до Вас!