Най-продаваните акумyлатори* - лято 2016

Кои са най-продаваните акумулатори през това лято?

Представяме ви 3-те най-популярни стартови акумулатора за автомобили, според данните от продажбите на магазин autospot.bg през настоящия летен сезон.

* данните са от продажбите на автомобилни стартови акумулатори през онлайн магазин autospot.bg в периода 01.06-11.08.2016 г.

3-то място: Gigawatt 74 Ah и Powerbat 100 Ah

3-то място - най-продавани акумулатори лято 2016

Третото място си делят акумулаторите Powerbat 100Ah и Gigawatt 74Ah.

Powerbat са акумулатори, произвеждани в България в завода на Monbat. Характеризират се с ниска цена и добри качества, което ги прави предпочитан избор за много клиенти. Акумулаторите Powerbat са 100% необслужваеми, с 2 години гаранция.

Gigawatt е марка на Johnson Controls и се произвеждат в чешкия завод на фирмата, по лиценз и технология на Bosch. Можете да видите видео представяне на Gigawatt и да научите повече за марката.

2-ро място: Powerbat 75Ah

2-ро място - най-продавани акумулатори лято 2016

Втората позиция се заема от Powerbat 75Ah. Този акумулатор, с двугодишна гаранция, може да бъде закупен на много изгодна цена от autospot.bg, а ако върнете стар акумулатор, получавате дори още по-ниска ЕКО цена - опция, от която се възползват все повече наши клиенти, особено след като стана достъпна и за провинцията.

1-во място: Powerbat 60Ah

1-во място - най-продавани акумулатори лято 2016

Powerbat са очевидно предпочитаният избор за клиентите на autospot.bg и несъмнено супер изгодната им цена е важен фактор. Ниската цена, в комбинация с добрите показатели и качество, са причината най-много клиенти да се спрат именно на акумулаторите Powerbat. Логично, първото място се заема от Powerbat 60Ah - най-продаваният акумулатор през лятото на 2016 в autospot.bg!

Разгледайте всички акумулатори, предлагани от autospot.bg и ако акумулаторът ви е за смяна, поръчайте нов акумулатор от autospot.bg на изгодна цена, с доставка в цялата страна!

Купи нов акумулатор изгодно