МОТОЛЕК - резервният стопанин на вашия автомобил

Преди дни се запознахме с основателите на Мотолек - българска компания, чиято мисия е да ви спести време, като се погрижи за вашия автомобил - било за да го закара и върне от сервиз, да осигури планирано или извънредно обслужване или например, да се погрижи за смяната на гумите вместо вас.

Екипът на Мотолек е съставен от млади автоентусиасти, които имат опит в поддръжката на автомобили, но по-важното - знаят колко важно е времето на техните клиенти, но и също така, колко важно е техният автомобил да е в отлична кондиция. Начинанието на Теодор, Иван и Любо стартира в началото на 2016 и засега услугите на Мотолек са налични само за клиенти в София, но интересът вече е голям.

До момента, клиентите на Мотолек са ангажирани хора от столицата, много от тях, работещи в ИТ сектора, които предпочитат да отделят малкото си свободно време на семейството и приятелите си, а не в тичане и висене по сервизи. Но Мотолек предлагат и други интересни услуги, както разбираме от техния сайт - Мото профилактика, Мото глезотийки и други.

Ако, например, купувате употребяван автомобил, Мотолек може да ви помогне в избора на колата, а след това и с регистрацията на автомобила. Един от клиентите им, възползвал се от тази услуга, споделя:

доволен клиент на Мотолек"Изключително съм доволен от начина на работа и обслужване.
При покупката на последния ми автомобил се обърнах за съдействие към тях, което ми спести страшно много време и нерви.

Момчетата са истински професионалисти и се съобразиха максимално с личните ми нужди."  - Иван Методиев

Разгледайте всички предлагани от Мотолек услуги на техния сайт и ако и вие имате авто-болежки, за които нямате време да се погрижите сами, възползвайте се от професионалното съдействие на Мотолек.