Banner Batterien - Пълна мощност по целия свят

Аутоспот има удоволствието да ви представи акумулаторите на Banner

Пълна мощност по целия свят. От повече от седем десетилетия известният бик-символ е гаранция за производството на акумулатори отговарящи на най-високите стандарти.

Като единствен производител на акумулатори в Австрия, Баннер е един от международно признатите и водещи лидери в бранша и доставя акумулатори за първоначално вграждане на известни автомобилни производители като Audi, BMW, VW, Chrysler,Porsche, Mercedes и др. Продуктите на Баннер доказват своето качество както в най-мразовития север на Скандинавия, така и в горещините на Африка.

Философията на Баннер
Технически перфекционизъм и оптимално обслужване, това е философията на Баннер. Това включва абсолютна надеждност на срокове и доставка, също така високо съзнание за отговорност към природата. Иновативното мислене гарантира продукти отговарящи на най-високите стандарти за качество, които чрез своята експлоатационна сигурност и дълголетност говорят сами за себе си.

Сертифицирано качество
Баннер е сертифициран по нормите за качество ISO 9001, ISO/TS 16949 и ISO 14001 . При тези методи на сертифициране всички важни за качеството на предприятието процеси се проверяват най-точно. Наш приоритет е и постоянното организиране, насочено към реализиране на максимално задоволяване нуждите на клиентите.

 

Акумулатори Banner за леки автомобили:

Banner Power bull ,Banner Power Bull Pro , Banner Starting Bull

Banner Running Bull ( Start-Stop system) :

Banner Running Bull 

Акумулатори Banner за тежко товарни превозни средства:

Banner Buffalo Bull , Banner Bufallo Bull SHD

Тягови акумулатори от Banner:

Banner Energy Bull